Praški sajam namijenjen krovopokrivačima i energetskim rješenjima.

Naši partneri KJG kao i već nekoliko godina u nazad sudjeluju aktivno na gore navedenom sajmu, te Češkom tržištu predstavljaju svoje novitete. Ova godina bila je namijenjena predstavljanju novog površinskog premaza za aluminijske profile, galanteriju i pokrove, nazvana W.15. Premaz sa 40 godina jamstva, te jedini artikl iz našeg asortimana koji je poslan u svemir.

Ideja koliko god se činila nemoguća u određenom trenutku, svojom izvanrednošću još nas je bolje oduševila. Žlijebni kotlić sa novim premazom w15, okačen je o meteorološki balon i poslan u stratosferu. Točnije, na 34.800 metara. Testirani su bili ekstremni uvjeti, -53 celzijeva stupnja, te popriličan plus prilikom spuštanja istog na zemljinu površinu. Da bi stvar bila još bolja iza cijele priče stoji i video zapis.

U nastavku vam želimo dočarati samo djelić Praškog sajma kojim je procirkuliralo više od 25.000 ljudi, više od 160 izlagača, kao i generalnu ideju našeg partnera KJG s kojom se htjela dočarati kvaliteta asortimana, kao i potreba tržišta za kvalitetnim proizvodima.